REFLECTION

RSS
too many joy I had on the last August which blew me away til I couldn’t type it in details one by one. but let me try to count it as my blessing;
halal bihalal with Wulan, one of the-only-child-in-family-partner, at Marlo
Joana’s fail-birthday-surprise. padahal udah rela banget jalan 2KM jam 2 siang. emang kurang beruntung aja anaknya :)
triangle love between Bandung-Jakarta-Karawang. sampe eneg but still excited to see Cipularang highway almost twice or three times a week
met a girl who I used to hate the most, Mirah. just call me silly, but I don’t hate her as I should be
Cindy’s birthday! she had her best month I guess, eventho she spent her money like a lot!
another Telkom’s graduation day. I met Irwan and congratulate him directly right after a difficult night. rela banget ngga mandi dan kucel ke momen se-epic itu :) then met Fufu as a bonus! yeay!
had a good time with Wulan, Acit, and Ory. judulnya explore kafe di Bandung
Yarena’s time. start from Jakarta partner (H&M to be exact), her birthday surprise in Jakarta, dessert hunter, make up hunter, gabut partner, and had a breakfast together. nikmat mana lagi yang bisa kudustakan, punya sahabat yang tinggalnya sekomplek
BRACKET-LESS. FINALLY!
had a farewell with Maya Mpiet Wulan, and Jadul also
'what happens in Philippines will always stay in Philippines' is not true. Aldi and I (finally) met Kim in Bandung <3
Graduation day for my lovely girls; Nadia, Yarena, and Agies. barakallah ya gelarnya :)
last sleepover at Cindy’s place before I move to a new place
Micky’s thesis defense and birthday party! I was happy for you, my dearest. you got through the hardest part in your life, but trust me that you’ll always me as your back up shoulder
new room! I guess I need to decorate it as good as I could to avoid homesick :P
Sabina’s and Elvi’s private talk <3
'ketemu lo sebelum pindah itu fardu ain' then turned out into he came to see me three days in a row. thank you, Ammer :)
Wulan’s birthday party plus Wulan and I ‘s farewell. what a sweet noon scenery and talk
birthday of Anggi, Nay, Gian, Frista, Badru, and Agies. no photos, but still special days for me :)
it’s all wrapped out! that’s my August, what about yours? :)

too many joy I had on the last August which blew me away til I couldn’t type it in details one by one. but let me try to count it as my blessing;

  • halal bihalal with Wulan, one of the-only-child-in-family-partner, at Marlo
  • Joana’s fail-birthday-surprise. padahal udah rela banget jalan 2KM jam 2 siang. emang kurang beruntung aja anaknya :)
  • triangle love between Bandung-Jakarta-Karawang. sampe eneg but still excited to see Cipularang highway almost twice or three times a week
  • met a girl who I used to hate the most, Mirah. just call me silly, but I don’t hate her as I should be
  • Cindy’s birthday! she had her best month I guess, eventho she spent her money like a lot!
  • another Telkom’s graduation day. I met Irwan and congratulate him directly right after a difficult night. rela banget ngga mandi dan kucel ke momen se-epic itu :) then met Fufu as a bonus! yeay!
  • had a good time with Wulan, Acit, and Ory. judulnya explore kafe di Bandung
  • Yarena’s time. start from Jakarta partner (H&M to be exact), her birthday surprise in Jakarta, dessert hunter, make up hunter, gabut partner, and had a breakfast together. nikmat mana lagi yang bisa kudustakan, punya sahabat yang tinggalnya sekomplek
  • BRACKET-LESS. FINALLY!
  • had a farewell with Maya Mpiet Wulan, and Jadul also
  • 'what happens in Philippines will always stay in Philippines' is not true. Aldi and I (finally) met Kim in Bandung <3
  • Graduation day for my lovely girls; Nadia, Yarena, and Agies. barakallah ya gelarnya :)
  • last sleepover at Cindy’s place before I move to a new place
  • Micky’s thesis defense and birthday party! I was happy for you, my dearest. you got through the hardest part in your life, but trust me that you’ll always me as your back up shoulder
  • new room! I guess I need to decorate it as good as I could to avoid homesick :P
  • Sabina’s and Elvi’s private talk <3
  • 'ketemu lo sebelum pindah itu fardu ain' then turned out into he came to see me three days in a row. thank you, Ammer :)
  • Wulan’s birthday party plus Wulan and I ‘s farewell. what a sweet noon scenery and talk
  • birthday of Anggi, Nay, Gian, Frista, Badru, and Agies. no photos, but still special days for me :)

it’s all wrapped out! that’s my August, what about yours? :)

Charli XCX - Boom Clap

Boom Clap
The sound of my heart
The beat goes on and on and on and on and
Boom Clap
You make me feel good
Come on to me come on to me now

thing that I love the most about lebaran; family&#8217;s gath, even though sometimes it&#8217;s not full team
Minal Aidzin Walfaidzin, mohon maaf lahir dan batin from Soelaksana Family :)
(28th of July 2014)

thing that I love the most about lebaran; family’s gath, even though sometimes it’s not full team

Minal Aidzin Walfaidzin, mohon maaf lahir dan batin from Soelaksana Family :)

(28th of July 2014)

Aug 2

" Udin bayarin ya, ini hitung-hitung syukuran ulang tahun Udin "

Alhamdulillah. terima kasih, Din. (segala) doa (yang terbaik dari) kami selalu menyertaimu. jangan lupa doakan kami juga. xo
(26th of July 2014)

" Udin bayarin ya, ini hitung-hitung syukuran ulang tahun Udin "

Alhamdulillah. terima kasih, Din. (segala) doa (yang terbaik dari) kami selalu menyertaimu. jangan lupa doakan kami juga. xo

(26th of July 2014)

Aug 1
being a muscle girl for one exhausted day. hope you enjoy your new place, stubborn sister :)
(23rd of July 2014)

being a muscle girl for one exhausted day. hope you enjoy your new place, stubborn sister :)

(23rd of July 2014)

Aug 1
niatnya adalah copy film The Walking Dead season 4 dari Prim and then go home. turned into&#160;: hunting buku di periplus, ke kosan Prim untuk melihat sekilas berita pengumuman presiden terpilih yang kemudian disertai hujan, menemani Prim meeting sama Satrio sambil copy film The Walking Dead season 4 (i thought i could go home right after, tapi ternyata Satrio mau kencan sama Prima), menemani Prim buka puasa, ke PVJ untuk catch up movie, (kemudian Prim baru sadar sesaat setelah beres nonton kalo dia harusnya meeting via skype) kemudian ke KFC demi membuka laptop dan mencari wifi, hingga akhirnya sleepover at Wulan&#8217;s place cause it&#8217;s overnight already. what a long (unplanned) day.
(22nd of July 2014)

niatnya adalah copy film The Walking Dead season 4 dari Prim and then go home. turned into : hunting buku di periplus, ke kosan Prim untuk melihat sekilas berita pengumuman presiden terpilih yang kemudian disertai hujan, menemani Prim meeting sama Satrio sambil copy film The Walking Dead season 4 (i thought i could go home right after, tapi ternyata Satrio mau kencan sama Prima), menemani Prim buka puasa, ke PVJ untuk catch up movie, (kemudian Prim baru sadar sesaat setelah beres nonton kalo dia harusnya meeting via skype) kemudian ke KFC demi membuka laptop dan mencari wifi, hingga akhirnya sleepover at Wulan’s place cause it’s overnight already. what a long (unplanned) day.

(22nd of July 2014)

in the middle of nowhere

there will be a moment when you’re in the middle of something you don’t really like but on the other hand you understand the reason why. it’s confusing and killing me inside. I thought that I could please everyone while I’m trying to be happy, too. but the fact is, sometimes it didn’t work that well. dear universe, sometimes I feel exhausted to understand everyone while everyone doesn’t even care what I want and what I like. I blame my self to not speak up my mind every time I want to. but, how could I know which one is the right time and the wrong time to throw it up? I’ve learned, but it still difficult.

two hours was not enough, and will never be.
(21st of July 2014)

two hours was not enough, and will never be.

(21st of July 2014)

upper east and my tumblr are witnesses that we&#8217;re a kind of girls who love to have our lunch during Ramadhan. Alhamdulillah ya, period aja barengan, kurang kompak apa? :)

upper east and my tumblr are witnesses that we’re a kind of girls who love to have our lunch during Ramadhan. Alhamdulillah ya, period aja barengan, kurang kompak apa? :)


baru nemu orang ngajak buka bareng bilangnya setengah 5 sore, berikut dianya belum mandi. udah gitu nyuruh cari ide tempat buka yang makanannya oke plus ada wifi karena katanya mau ngerjain kerjaan AIESEC. udah buka puasa tak kunjung buka laptop malah sibuk edit foto wisuda, post-graduation-syndrom katanya. baru sebentar buka laptop, tempatnya udah mau close. akhirnya bingung harus cari tempat yang buka sampai tengah malam atau bahkan 24 jam dan berwifi. di perjalanan masih aja bingung, kemudian ngide ke tempat temennya; waroeng distrik. akhirnya bukannya buka laptop dan nerusin kerjaan malah makan roti nutella marshmellow plus seblak. baru nemu.

(20th of July 2014)

baru nemu orang ngajak buka bareng bilangnya setengah 5 sore, berikut dianya belum mandi. udah gitu nyuruh cari ide tempat buka yang makanannya oke plus ada wifi karena katanya mau ngerjain kerjaan AIESEC. udah buka puasa tak kunjung buka laptop malah sibuk edit foto wisuda, post-graduation-syndrom katanya. baru sebentar buka laptop, tempatnya udah mau close. akhirnya bingung harus cari tempat yang buka sampai tengah malam atau bahkan 24 jam dan berwifi. di perjalanan masih aja bingung, kemudian ngide ke tempat temennya; waroeng distrik. akhirnya bukannya buka laptop dan nerusin kerjaan malah makan roti nutella marshmellow plus seblak. baru nemu.

(20th of July 2014)